some image

Szakmai rendszer

Fejlődési rendszerünk

some image

Alapozó kurzus

A felvételt nyert, új tagok számára az első félévben nagyszerű szakmai lehetőséget biztosítunk az alapozó kurzusunk keretében. Ezen alkalmak során különböző előadásokat hallhatnak tapasztalt szakemberektől. Ezek a főként gyakorlati tudást közvetítő alkalmak mindig nagyon jó hangulatban telnek, ahol az előadók segítőkészek és közvetlenek. A tematika emberi erőforrás menedzsment és szervezetpszichológia témák köré szerveződik. Az alkalmak általában kétszer másfél órásak. A kurzus az első félévesek számára kötelező.

  Bevezetés a HR-be

  Employer Branding

  Toborzás - Kiválasztás - AC

  Szervezeti integráció

  Motiváció és megtartás

  Karriertervezés

  Munkapszichológia

  Szervezetfejlesztés

  Prezentációs készségfejlesztés

  Szupervízió

some image

Szakmai csoportok

A szakmai csoportok élükön az alelnökökkel a szervezet operatív működését biztosítják. A tagok minden évben választanak egy csoportot ahol munkájukkal hozzájárulnak a szervezet értékteremtéséhez. Ezt négy területen tehetik meg:

  Rendezvényszervezés

Tagjai a külső és belső rendezvények megszervezéséért, lebonyolításáért felelősek, hozzájuk tartoznak a nyilvános előadások, szakmai viták és belső csapatépítők, táborok és a zárófogadás szervezése.

  Marketing

Tagjai a szervezet népszerűsítéséért és kommunikációjáért felelősek, hozzájuk tartozik a toborzási kampány, plakátok és kreatív anyagok szerkesztése, kiülések és infóest megszervezése, social media felületek kezelése, weboldal szerkesztése.

  Szakmai működés

Tagjai a kurzusok, tréningek megszervezéséért és utókövetéséért felelősek, illetve ők tartják a kapcsolatot a szakmai támogatókkal, előadókkal.

  HR

Ők a kiválasztás folyamatában vállalnak jelentős szerepet, a felvételi feladatsor összeállítása, AC-k leszervezése, valamint az aktivitási pontrendszer nyomon követése, tagok díjazása, értékelése is az ő feladatuk.


some image

Tréningek

Minden félévben 6 alkalom keretében mélyülhetnek el a tagok szakmai kitekintő és készségfejlesztő témákban tartott tréningek során. Cél egy gyakorlatias, interaktív, közvetlen hangulatú eset vagy feladatmegoldás, illetve soft skillek felszínre hozása és fejlesztése. Hosszabb-rövidebb alkalmak keretében a szakmai tudásbővítés és lényeges készségfejlesztés kerül előtérbe gyakorlott szakemberek, vezetők koordinálásával. Eddigi témák:

  Konfliktuskezelés

  Self-Branding

  Kommunikáció

  Prezentációs skillek

  Mindfullness

  CV írás

  Marketing

  Munkajog

  Szervezetfejlesztés

  Stratégiaalkotás

  Design Thinking


some image

Munkacsoportok

Az alapozó kurzushoz hasonlóan épülnek fel a munkacsoportok, annyi különbséggel, hogy itt a kurzus témája sokkal fókuszáltabb, specifikusabb és gyakorlatiasabb, illetve jellemzően 4-5 fős csoportokban zajlik a tanulás szakemberek vezetésével egy féléven át. A kurzus során gyakori, hogy kézzelfogható végterméke lesz a munkának, amit a szervezet a jövőben hasznosítani tud. Az első félév után ajánljuk tagjainknak a részvételt. Eddigi témák:

  Generáció-menedzsment

  Kiválasztási módszerek

  Szupervízió és Coaching

  Employer Branding

  Munkahelyi stressz

  HR stratégia

  Szenvedélyes munkavégzés

  Menedzsment


some image

Business Projektek

Ennek keretében vállalatokkal együttműködve dolgozunk egy valós probléma megoldásán, leginkább a tapasztaltabb tagjaink vesznek részt az ilyen projektekben kis csoportokban, miután már teljesítették az alapozó kurzust. Kiváló lehetőség, hogy megismerjük egy vállalat gyakorlati problémáit és ezek megoldásain dolgozzunk.

Korábbi együttműködő partnereink:

 • some image

  Kelly Services

 • some image

  Neosys Coaching

 • some image

  Unilever

 • some image

  Humantask Consulting


some image

Rendezvények

Amellett, hogy színvonalas szakmai képzést biztosítunk a tagjaink számára, az egyetemi hallgatók felé is igyekszünk értéket teremteni a nyilvános rendezvényeinken keresztül. Célunk, hogy az egyetemi képzést kiegészítsük ismert előadóktól, vállalati szakemberektől származó tudással, amin keresztül olyan témakörökbe is gyakorlati bepillantást nyerhetnek a hallgatók, amikre az órák alatt nincs lehetőség. Ide tartoznak az előadások, szakmai viták és workshopok.

Korábbi rendezvényeink