some image

Közösség

Közösségünk

Természetesen nem csak szakmailag fejlődhetsz a HBA-ban. Összetartó baráti légkörben, számos izgalmas programmal színesítheted az egyetemi éveket. Hogy mit is értünk pontosan ezalatt? Rendszeres csapatépítők, táborok, társas programok gyakran szerepelnek a naptárunkban, ezek alkalmával jobban megismerhetjük egymást és szoros barátságokat köthetünk. A nyitottság és sokszínűség méltán jellemzi a csapatunkat, ugyanis tagjaink különböző egyetemekről és karokról érkeznek szervezetünkbe. Ez lehetővé teszi, hogy befogadó közösséget alkossunk az új tagok számára is. Diákszervetünkben motiváló és céltudatos fiatalok vesznek körbe, akik segítségével a legjobbat hozhatod ki magadból és egyetemi éveidből. Ha szeretnéd tudatosan építeni a karriered egy szuper csapat tagjaként, akkor köztünk a helyed!

  Hogyan csatlakozhatok ?

Tagjaink Mondták

some image

“A HBA remek lehetőséget kínál azok számára akik úgy érzik, hogy a tudásuk tankönyvszagú és szeretnék a HR-t gyakorlatiasabb oldaláról, illetve több aspektusából is megismerni, a tanulással eltöltött időt pedig egy nyitott és befogadó társaságban eltölteni.”

Kröll Dorottya

“A HBA-ban a közösségnek van egy különleges légköre, amit az első pillanattól kezdve, már a felvételin megtapasztaltam. Ekkor már éreztem, hogy jó döntést hoztam a jelentkezéskor, és azóta ez nem változott. Rengeteg gyakorlatias tudással, készséggel, és emlékezetes pillanatokkal gazdagodtam mióta ide tartozom.”

Ádok Lilla
some image

some image

“Vezetőnek lenni egy diákszervezetben egyedülálló lehetőség, ami által hatással lehetsz sok-sok hallgatótársadra és rengeteget fejlődhetsz Te is. A HBA-ban ez különösen igaz. Egy nagyon nyitott és családias közegről van szó, ahol az emberek őszintén visszajeleznek egymásnak, rengeteget tud fejlődni az önismereted, mert megbízol a többiekben, és el tudod fogadni a véleményüket. Számomra az volt a legjobb az elnöki létben, amikor egy-egy tag számára kis aprósággal is hatalmas löketet adhattam, akár kurzus tartásakor, akár egy teljesítményértékelő beszélgetés alatt és utána láthattam a fejlődést rajtuk.”

Major Fruzsina

“Nagy élmény volt számomra a HBA-ban töltött idő. Marketing alelnökként formálhattam a szervezet jövőjét és kipróbálhattam magam egy felelősségteljes pozícióban egy szuper csapat kötelékében. Lehetőségem volt maradandó dolgokat alkotni és arra ösztönözni másokat is, hogy kamatoztassák a kreativitásukat. Ráadásul motivált emberek társaságában tanulni különös kiváltság, amit szintén megtapasztaltam.”

Madaras-Ősz Botond
some image