some image

Felvételi folyamat

Felvételi folyamat

Minden félévben lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozz a csapatunkhoz! Jellemzően szeptember és február végén indul a felvételi folyamatunk.

 • some image

  Írásbeli form &
  CV + motivációs levél

  Egy rövid jelentkezési feladatlapot kell kitöltened online, ezen felül pedig e-mail címünkre várjuk az önéletrajzod és maximum egy oldalas motivációs leveled, amelyben kifejted miért szeretnél a szervezetünkhöz csatlakozni.

 • some image

  AC &
  Személyes beszélgetés

  Az AC lényege, hogy egyéni és csoportos feladatokon keresztül személyesen is jobban megismerhessünk téged.

 • some image

  Végleges
  eredmény

  E-mailben értesítünk a felvételi eredménnyel kapcsolatban.

 • some image

  Bevonó
  csapatépítő

  A felvételit egy fantasztikus csapatépítő progammal zárjuk, ahol a régi hba-sok megismerkedhetnek az újakkal.

Hol találkozhatsz velünk ?

A felvételi időszakban több lehetőséged is van közelebbről megismerni minket. Ezek közül egyik az Infóest, ahol bemutatjuk neked a szervezet felépítését és a szakmai lehetőségeket, majd felteheted a kérdéseidet a tagjainknak. Ezen felül az egyik kurzusalkalmunkat meg szoktuk nyitni az érdeklődők felé, hogy bepillantást nyerhessenek az órák hangulatába. A félév elején pedig számos alkalommal találkozhatsz velünk a Corvinus Egyetem folyosóin, ahol a standunknál szintén beszélgethetsz lelkes tagjainkkal. Aktuális eseményekért keresd fel Facebook oldalunkat!

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen nem! Nagyon fontos számunkra, hogy csapatunk színes és izgalmas maradhasson. Ha érdekel a HR világa, szeretnél elmélyülni olyan témákban mint például a szervezeti magatartás, munkapszichológia, szervezetfejlesztés akkor köztünk a helyed, bármelyik egyetemen tanulsz is. Turizmus- vendéglátás, szociológia, pszichológia, gazdaságinformatikus, kommunikáció és médiatudomány szakokról is kerültek már ki tagjaink.
Hát persze, hogy nem! Olyan alap, vagy akár mesterszakos hallgatók jelentkezését várjuk, akik nyitottak a fejlődésre, és szeretnének mások által inspirálódni.
Ahogyan tagja leszel szervezetünknek, a következő félévtől kezdődnek számodra a kurzusaink és tréningjeink. Ezek nagyjából hetente 3-4 órát vesznek igénybe átlagosan. Mindemellett tagja lehetsz valamelyik szuper szakmai csoportunknak, ahol mindig az adott időszaktól függ, mennyi feladat hárul rád (kb. heti 1-2 óra). Ezzel kapcsolatban bővebb infót a Szakmai rendszer menüpontban találhatsz.
Kurzusrendszerünk tagjaink számára rugalmasan van felépítve, tréningjeink, kurzusaink leginkább délutánonként kerülnek megrendezésre, néhány hétvégi alkalom is van a félév során. A menetrendet minden félévben az aktuális tagság igényei alapján alakítjuk ki, igyekszünk figyelembe venni az igényeket, ráéréseket. A HBA-s tagok közül sokan dolgozni is szoktak, ami azt mutatja, hogy megfelelő időmenedzsment mellett össze lehet hangolni az elfoglaltságokat.
some image